Woonruimte in Kerkrade

Woonruimte Kerkrade

In Kerkrade bieden we een breed aanbod aan appartementen aan op basis van bruikleenovereenkomst.

Deze appartementen zijn als volgt ingedeeld:

  • Een ruime woonkamer
  • Een goed uitgeruste keuken
  • 2 tot 3 comfortabele slaapkamers
  • Een badkamer
  • Een apart toilet
  • Praktische bergruimte
  • Een heerlijk balkon voor ontspanning en frisse lucht

Ontdek het comfort en de functionaliteit van onze appartementen in Kerkrade en maak van Kerkrade jouw nieuwe thuis!

Over Kerkrade:

Gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse landschap, biedt Kerkrade een sfeervolle mix van natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en moderne voorzieningen. Met zijn pittoreske straatjes, omringd door glooiende heuvels en weelderige bossen, ademt Kerkrade een charmante ambiance uit die zowel rustgevend als inspirerend is.

De regio staat bekend om zijn rijke geschiedenis, met historische bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende Kasteel Erenstein en het authentieke Abdij Rolduc, dat dateert uit de 12e eeuw. Bovendien biedt Kerkrade een scala aan culturele evenementen en festivals, waaronder het jaarlijkse Wereld Muziek Concours en de bruisende Roda JC voetbalwedstrijden, die de lokale gemeenschap verenigen in viering en vermaak.

Voor natuurliefhebbers biedt Kerkrade een overvloed aan buitenactiviteiten, zoals wandelen en fietsen door de schilderachtige heuvellandschappen, of ontspannen picknicken langs de kabbelende beekjes en serene meren. Daarnaast zijn er tal van recreatieve faciliteiten, waaronder moderne sportcentra en uitgestrekte parken, die zorgen voor een actieve en gezonde levensstijl.

Met zijn gunstige ligging nabij steden als Maastricht, Aken en Heerlen, biedt Kerkrade ook gemakkelijke toegang tot een breed scala aan winkels, restaurants en culturele bestemmingen. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning te midden van de natuurlijke pracht of naar levendige stadservaringen, Kerkrade verwelkomt je met open armen in zijn unieke en gastvrije gemeenschap.

Geïnteresseerd

Reageer op deze woning om aan te geven dat je interesse hebt.

Reageren
Plaats Kerkrade
Type object Appartement
Soort gebruik Antikraak
Energie excl. energie
Tarief EUR 223,11 / Maand
Bekijk het hele aanbod

Reageren op:
Woonruimte in Kerkrade

01 02 03
p/m