Woonruimte in Heerlen (Versiliënbosch)

Woonruimte in Heerlen (Versiliënbosch)

In de Heerlense wijk Versiliënbosch bieden diverse woningen aan middels een tijdelijke huurovereenkomst.

De woningen beschikken over een tuin welke zelf onderhouden dient te worden.

Sommige woningen beschikken over een eigen garage.

Indeling van de woning:

  • Woonkamer
  • Keuken
  • 3 Slaapkamers
  • Toilet
  • Badkamer
  • Bergruimte

Over de wijk Versiëlenbosch:

Versiliënbosch is een karakteristieke wijk in Heerlen, gelegen in het zuiden van Nederland. Met zijn charmante mix van groen en bebouwing biedt het een aangename leefomgeving voor bewoners. De wijk wordt gekenmerkt door ruime lanen, rustige straten en een diversiteit aan architectuur, variërend van traditionele herenhuizen tot moderne appartementen.

Het hart van Versiliënbosch wordt gevormd door een centraal park, omgeven door bomen en groene ruimtes, wat een oase van rust en ontspanning creëert voor de bewoners. Dit park biedt gelegenheid voor recreatie, sport en sociale ontmoetingen, waardoor het een geliefde plek is voor zowel jong als oud.

De buurt heeft ook een levendige gemeenschapssfeer, met buurtwinkels, cafés en restaurants die zorgen voor een bruisende sociale scene. Bewoners kunnen genieten van de lokale delicatessen en gezellige eetgelegenheden, terwijl ze tegelijkertijd de buurt verkennen en verbinden met hun medebewoners.

Versiliënbosch is gunstig gelegen nabij voorzieningen zoals scholen, winkelcentra en openbaar vervoersverbindingen, waardoor het een praktische en aantrekkelijke plek is om te wonen. Met zijn combinatie van groen, architectuur en gemeenschapszin biedt de wijk een uitnodigende en aangename leefomgeving voor iedereen die op zoek is naar een stukje rust en authenticiteit in Heerlen.

Geïnteresseerd

Reageer op deze woning om aan te geven dat je interesse hebt.

Reageren
Plaats
Type object Eengezinswoning
Soort gebruik Tijdelijke huur
Energie excl. energie
Tarief EUR: 475,00 / MAAND
Bekijk het hele aanbod

Reageren op:
Woonruimte in Heerlen (Versiliënbosch)

01 02 03
p/m