Het aanbod van Maximus

Woon- en werkruimtes

Actueel aanbod

Ons aanbod anti-kraak woningen, tijdelijke ateliers en werkruimtes, objecten die tijdelijk verhuurd worden en overige bruikleenobjecten. Je kunt meteen reageren als er een locatie of object vermeldt staat die je bevalt. Inschrijven is bij Maximus kosteloos.

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwe aanbod? Volg ons dan op InstagramFacebook of abonneer je op ons twitter feed.

Woonruimte in Heerlen (Versiliënbosch)

Woonruimte in Heerlen (Versiliënbosch)

In Heerlen (Versiliënbosch) bieden we diverse woningen aan middels een tijdelijke huurovereenkomst. Deze kenmerkende jaren '30 woningen zijn goed onderhouden en beschikken veelal over een eigen tuin.

Meer informatie

Woonruimte in Kerkrade

Woonruimte Kerkrade

In Kerkrade bieden we appartementen aan op basis van een bruikleenovereenkomst. Het zijn grote woonruimtes met een balkon.

Meer informatie

Woonruimte in Geleen

Woonruimte in Geleen (Zuidhof)

Wil je gaan samenwonen? Op zoek naar een ruim appartement? In Geleen-Zuid hebben wij per direct een ruim appartement beschikbaar van 100m2 op basis van antikraak! Deze woning beschikt over een woonkamer, keuken, separaat toilet, twee of drie slaapkamers, badkamer, kelderruimte en een ruim balkon.

Meer informatie

Woonruimte in Sittard

Woonruimte in Sittard

In Sittard bieden we diverse eengezinswoningen aan op basis van een bruikleenovereenkomst.

Meer informatie

Woonruimte in Nuth

Woonruimte in Nuth

In Nuth bieden we diverse eengezinswoningen aan op basis van een anti-kraak overeenkomst. De woning beschikken over een tuin.

Meer informatie

Werkruimte in Maastricht

Werkruimte in Maastricht

Op zoek naar een nieuwe creatieve werkplek in Maastricht? We bieden diverse ruimte's aan in de wijk Malpertuis in Maastricht.

Meer informatie

Werkruimte (muzikaal) in Maastricht

Werkruimte in Maastricht (muziekaal)

Op zoek naar een plek om muziek te maken in Maastricht? We hebben 2 perfecte studio's beschikbaar in een voormalige muziekschool in Maastricht

Meer informatie